Yılbaşında Hangi TV'de Hangi Programlar Olacak?

Yılbaşında Hangi TV'de Hangi Programlar Olacak?

Yılbaşında Hangi TV'de Hangi Programlar Olacak?

A+A-

Bu sene 31 Aralık ekranı, yılbaşı coşkusunu teğet geçmek isteyenlere de, göbek atmalı gazino ortamı arayanlara da, yeni yılı kahkahalarla karşılamak isteyenlere de cevap veriyor.

Kanal Dden Stara Show TVden TV8e... Yarın gece televizyonda neler var

Bir klasik: Huysuz Virjin (Kanal D)

‘Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünün ardından esas eğlence 23.45’te başlıyor. Huysuz Virjin, Muazzez Abacı, Gülben Ergen, Ziynet Sali, Funda Arar ve Demet Akalın gibi yıldızları ağırlıyor. Elbette koskoca star’ların yanaklarını kızartacak türlü şakalar gani. Yılbaşında dansöz devrini bir süre önce kapamış olsak da, Ziynet Sali’nin Jennifer Lopez hareketleri, Ece Seçkin’in kıvrak figürleriyle göbek atma dürtüleri bir nebze tatmin olabilir.

Kanal Dden Stara Show TVden TV8e... Yarın gece televizyonda neler var

Ekranın demirbaşı Sibel Can (Star TV)

Gece ‘Dolunay’ın final bölümünün ardından yerli film ‘Sen Sağ Ben Selamet’in TV’de ilk gösterimiyle açılıyor. Gece yarısına yaklaşırkense ‘Yılbaşı Gazino’su epey geleneksel bir formatla ekrana geliyor. Piyano başında Ümit Besen; İrem Derici, Pamela, Deniz Seki gibi isimleri ağırlayacak. Assolistse; Sibel Can. Can, dansözlük yıllarından beri yılbaşı ekranının demirbaşı.

Kanal Dden Stara Show TVden TV8e... Yarın gece televizyonda neler var

Gecenin yıldızı Sıla (NTV)

NTV, yılbaşı heyecanına erken başlıyor. Saat 18.00’de ekrana gelecek ‘Cirque du Soleil: Toruk’ müthiş bir gösteri. Ardından 21.00’de Ed Sheeran’ın Londra konseri var. 90 bin kişinin eşlik ettiği ‘Shape of You’yu canlı dinledikten sonra sıra gecenin ağır topuna geliyor. 22.45’te Sıla hem kendi şarkıları hem de Türk sanat müziği klasikleriyle NTV seyircisini 2018’e taşıyacak.

Kanal Dden Stara Show TVden TV8e... Yarın gece televizyonda neler var

 

Bol sürprizli ‘O Ses Türkiye’ (TV8)

Saat 20.00’de önceki senelerde olduğu gibi ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ programı başlıyor. Geçen yıl hiç beklenmedik yıldızlara şarkı söyleten Ilıcalı, bu sene de geleneği bozmuyor. Gecenin en büyük bombası Cem Yılmaz. Yılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’la düet yaparak yıla çok acayip bir nokta koyacak.

Güldüre güldüre 2018 (SHOW TV)

Eğer şarkı türkü değil, kıkır kıkır gülme havasındaysanız, Show TV’nin baştan sona komikli, şakalı programına buyurun. Yılbaşı ekranı saat 20.00’de ‘Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel bölümüyle açılıyor. Ardından 22.00’de ‘Çocuktan Al Haberi’ geceye özel ‘Ünlüler’ bölümüyle ekrana geliyor. Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Yılmaz Morgül, Burak Kut gibi isimler akıllı bıdıklarla eğleniyor.

Ağırbaşlı kutlama (ATV)

Kanal, 2018’e ‘Kim Milyoner Olmak İster?-Yılbaşı Özel’le merhaba diyor. Saat 20.00’den gece 01.00’e kadar uzun uzun akışa yayılacak programda efendi efendi soru cevaplayan dizi oyuncularını izleyerek yeni yılı ağırbaşlı bir biçimde karşılayabilirsiniz. Sunucu Murat Yıldırım’ın konukları arasında Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi isimler var.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.