Yaz Konserlerine Büyük Teveccüh

Yaz Konserlerine Büyük Teveccüh

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapılan Yaz Konserleri programında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, Denizli halkına unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşattı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce İncilipınar ve Adalet Parkı'nda organize edilen Yaz Konserlerinde birbirinden değerli müzisyenler ve sanatçılar Denizli halkı ile buluşmayı sürdürüyor. Yaz konserlerinin bu hafta sonu programı çerçevesinde TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, cuma akşamında İncilipınar Parkı'nda, cumartesi akşamında ise Adalet Parkı'nda sahneye çıktı. Müzikseverlerin yoğun bir ilgi gösterdikleri konsere Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Denizli halkı katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da gösterileri ile renklendirdiği konsere gelen vatandaşlar unutamayacakları bir akşamı yaşadılar. Ege ve Denizli yöresine ait olan türkülerin seslendirilmiş olduğu konser büyük beğeni toplarken pek çok kişinin hep bir ağızdan eserlere eşlik ettiği görüldü.

 

Yaz Konserleri finali 20 Eylül'de yapılacak

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Temmuz ayı ile beraber başlayan yaz konserlerinin büyük bir ilgi gördüğünü ifade etti. Değirmenci,  On iki ay süresince Denizli’de kültür, sanat konuşulsun istediklerini, katılımları için halka çok teşekkür ettiklerini, kültür ve sanata büyük destek ve önem vermiş olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a da çok teşekkür ettiğini, son konserin 20 Eylül Perşembe günü saat 21:00’de Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Hakan Eyiden ile olcağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.