Yasin Öztürk'ün Türkçülük Bayramı Kutlaması

Yasin Öztürk'ün Türkçülük Bayramı Kutlaması

İnsanlık tarihiyle birlikte var olan ve tarihi kahramanlıklarla, şanla şerefle dolu Türk milletini ayakta tutan, milli birlik ve beraberliğimizin temeli olan Türk milliyetçiliği ideolojisi zaman zaman büyük aksiyonlar yaşayarak bugüne kadar gelmiştir.

A+A-

Büyük milli direnişlerden biriside hiç şüphesiz 3 Mayıs 1944’de yaşanmıştır.3 Mayıs Türk milliyetçilerinin o devrin dikta rejimine karşı protestolarını başlattıkları kutsal hareketin ilk adımıdır.

 

Türkçülük gayesi daima hak, hürriyet ve millet menfaatinden yana ve her zaman parolamız Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek muhafaza ve müdafaa etmektir.

 

3 Mayıs iç düşman olan, kılık değiştirerek milletin içine sızan ve hükümetin gafletinden yararlanan dış güçlere karşı Türk milliyetçilerinin bayraklaşan hareketidir. Günümüzde geçmişteki olaylar tekrar edilmektedir. Dış güçler, emperyalist ülkeler baskılarını artırmakta, onların yerli işbirlikçileri Türk milletine zulüm etmektedir. Bugün Türk milletini gönülden sevmeyen ve hatta Türk soylu olmayan bazı kişilerce, bir Türk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti batağa sürüklenmektedir. Vatanperverler ırkçı ilan edilip, Başbuğ Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ayaklara düşürülmeye çalışılmaktadır. Memlekette iktidara sahip olanlar Gaflet , Dalâlet ve hatta Hıyanet içindedirler. Bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleri ile birleştirmişlerdir.

 

Bu itibarla bakıldığında 7 Haziran seçimleri; Türk milliyetçilerinin siyasi temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi için bir 3 Mayıs direnişi olacak Türk milliyetçilerinin iktidar yürüyüşünün ilk adımı olacaktır.

 

3 Mayıs 1944’den bu yana Türk milliyetçileri bugün bir çığ gibi büyüyor, yurdun dört bir yanında Türk milletinin hizmetinde Türkiye Cumhuriyeti’ni İlim’de , Teknik’de , Ahlak’da dünyanın en ileri seviyesine getirme gayesini taşıyor. Kendini Türk hisseden herkesin şimdiden Türkçülük Bayramını kutluyorum.

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

 

YASİN ÖZTÜRK

 

M.H.P DENİZLİ İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.