Vali Karahan'dan Zimek Makinaya Ziyaret

Vali Karahan'dan Zimek Makinaya Ziyaret

Vali Karahan'dan Zimek Makinaya Ziyaret

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli’de üretilen ve dünyanın birçok ülkesinde mermer firmasına ihraç eden ZİMEK Makineyi ziyaret etti. Ziyarette firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Denizli’nin makine sanayisi konusunda geldiği noktayı anlattı.



 

Denizli’de faaliyetlerini yürüten ve ürettiği makineleri dünyanın birçok ülkesinde bulunan mermer fabrikalarına satan ZİMEK Makineyi, Denizli Valisi Hasan Karahan ziyaret etti. ZİMEK Makine Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Makine Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı tarafından karşılanan Vali Karahan, firmanın çalışmaları ve üretim konusunda bilgi aldı.  


 

Yerli ve milli makine ve ürünlerin son yıllarda ne kadar önemli olduğunu ortaya çıktığını belirten Denizli Valisi Hasan Karahan, firma yetkilisi Mehmet Sarı’ya mermer makineleri üretimi konusundaki başarısından dolayı tebrik etti.  

 


Ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Sarı’da, Denizli’nin makine üretimi konusunda geldiği noktayı anlattı ve “Denizli’de son yıllarda sanayicilerimiz artık makine üretimine başladı. Türkiye sanayisinin gelişmesini istiyorsak, makinelerimizi kendimiz üretmemiz gerekiyor. Bu konuda ZİMEK makine olarak dünyada tek olan ve mermer sektörüne hizmet veren makineleri üretiyoruz. Dünyanın birçok ülkesindeki firmada bizlerin yapmış olduğu makineler kullanıyor” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.