Üzüm Bağında Zehir Yetiştirmişler

Üzüm Bağında Zehir Yetiştirmişler

Denizl ili'nin Çivril İlçesi Irgıllı Mahallesi'nde üzüm bağlarında 108 kök Hint Keneviri ele geçirildiği ve 1 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi .  

A+A-

Denizli'nin Çivril İlçesi Irgıllı Mahallesi'nde ki üzüm tarlasının içlerine saklanmış 108 kök Hint keneviri yetiştirdiği tespit edildi M.T., jandarmanın yapmış olduğu takipten sonra tarlaya ve M.T.'nin ev adresine baskın yaptı. Gerçekleştirilen operasyon sonrasında M.T. Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Üzüm bağları arasına saklanmış olan 108 kök Hint keneviri Jandarma ekipleri tarafından söküldükten sonra yakılıp imha edildi. Zanlı şahıs M.T.'ın jandarmadaki gözaltı işleminin devam ettiği ifade edildi.

Direkten Düştü

Denizli ilinin Çivril İlçesi Uşak Caddesi üstünde internet kablosu çeken M.Ü.’nün çıktığı direkten düşüp ağır bir şekilde yaralandığı dile getirildi.

Alınan bilgiye göre, Denizli ilinin Çivril İlçesi Uşak Caddesi üstünde sabah sularında bir işyerine internet hat kablosu çekmek amacı ile direğe çıkmış olan 29 yaşındaki işçi M.Ü., dengesini kaybettikten sonra yere düştü ve ağır bir şekilde yaralandı.

Durumu Ciddiyetini Koruyor

Yere düşmesi ile acılar içinde kalan M.Ü'ne ilk yardım çevre sakinleri tarafında geldi. Ardından olay yerine acil sağlık ekipleri çağrıldı. M.Ü Sağlık ekiplerinin olay yerinde yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra ambulans ile Çivril Şehit Hilmi Öz Hastanesi'ne sevk edildi. M.Ü'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu dile getirildi .

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.