Üyelere Büyük Kolaylık

Üyelere Büyük Kolaylık

Denizli ilinde 141tarımsal amaçlı kooperatif üyesi olduğu 17 bin 230 ortağı olan Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP), üyeleri için hazırlamış olduğu sosyal projeler ile ekonomik destek sağlamakta.

A+A-

Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, ‘Sosyal Proje’ çerçevesinde yerel ve ulusal firmalar ile indirim anlaşmaları yaptıklarını, kooperatif ile protokol imzalamış olan firmaların, ‘HAY-KOOP’ kartı taşıyor olan üyelere yüzde 30’lara varan oranlarda indirim yaptıklarını, bu güne dek yerli ve ulusal sekiz firma ile indirim protokolü imzaladıklarını ifade etti.

Büyük Kolaylık

Yönetim Kurulu Başkanı Varol, en son Özelerdem SRC ve Psikoteknik ile protokol imzaladı. İmza töreni sırasında konuşan Varol, kurum ve kuruluşlar ile yapmış oldukları protokoller çerçevesinde hizmet alan üyelerin ceplerinden daha az para çıktığını ifade etti. Özel hastaneler, diş hastanesi, akaryakıt istasyonu, Türkiye’nin en büyük marketlerinden biri ile indirim protokolüne imza attıklarını dile getiren Varol, genel olarak kırsal bölgelerde süt üreten ortakların büyük bölümünün ticari araç kullandığını, bu ticari araçların kullanımı ile alakalı alınması zorunlu olan SRC belgelerinin olduğunu, üyeler için kendilerinin de ilde ve çevre illerde hizmet veren Özelerdem SRC ve Psikoteknik ile anlaşmaya vardıklarını, protokol gereği üyeleri nortakları ve birinci derece yakınları SRC belgesi alımında büyük kolaylık yaşayacağını belirtti.

 

Konuşmalardan sonra protokole Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol ve Özelerdem Kurum Müdürü Bülent Genç arasında imza atıldı.

  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.