Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Çameli Belediyesi’nin 5. Sini organize edeceği geleneksel Hasan Şahin yağlı güreşleri 22 Eylül 2018 Cumartesi günü yapılacak.

A+A-

Kırkpınar'ın seçkin pehlivanlarının da katılacak olduğu güreşlerde her yıl olduğu gibi çekişmeli bir mücadelenin olması bekleniyor. Çameli İlçesi İmamlar Mahallesi Sarayyıkığı bölgesşnde yapılacak olan Yağlı güreşlere pehlivanların hazırlıkları devam ediyor.

Hazırlıklar Tamam

22 Eylül 2018 günü saat 10.00’da başlayacak olan 5.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşlerine ev sahipliği yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın yapmış olduğu açıklamada, güreşin ata sporumuz olması nedeni ile çok önemli olduğy, Türk sporu olan güreşin gelecek nesillere aktarılması için Çameli Belediyesi,Çameli Kaymakamlığı ve Güreş Federasyonu Geleneksel olarak her sene yaptıkları 5. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin 4 Kategoride toplamda 300 pehlivanın katılacağı 8 hakem heyetinin görev alacağını,  Yağlı Pehlivan Güreşleri 22 Eylül Cumartesi Günü olacağını ve tüm vatandaşları Çameli’ne davet ettiklerinii tüm güreş severlerin, yoğun iş stresinden yorulan ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen tüm vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek biçimde hazırlıkları tamamladıkları ifade edildi.

Kara Hasan Anılacak

Başkan Arslan, Çameli’nin efsane yağlı pehlivan güreşçisi değerli büyüğük Milli Güreşçi, İran ve Türkiye’de Dünya Şampiyonsında 2. olan Kara Hasan Lakaplı Hasan Şahin’in hatırasını yaşatmak namına yaptıkları bu güzel etkinlikte, Beraber güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmek dileği ile tüm vatandaşları 5.Geleneksel Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri davet ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.