TOKİ Konutlarında Küçük Kıza Taciz

TOKİ Konutlarında Küçük Kıza Taciz

Merkezefendi TOKİ konutlarından gelen taciz haberi herkesi şoke etti. İşte olay ile alakalı alınan bilgiler.

A+A-

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesinde olan TOKİ konutlarında bugün öğle sularında meydana gelen taciz iddiaları sitede ikamet eden vatandaşları ayaklandırdı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında,  50 yaşında olan R.A.Ş adındaki bir şahsın 10 yaşındaki bir kız çocuğunun mahrem yerlerini okşayarak dudaklarından öptüğü öne sürüldü.

Gözaltına Alındı

Bu çirkinliklere şahit olan sitedeki bazı vatandaşların iğrenç durumu acil bir şekilde kız çocuğunun babasına ve polise ekiplerine haber ettiği ifade edildi. Haber edilmesi üzerine acil bir şekilde  olay yerine gelen polis ekipleri hemen 50 yaşında R.A.Ş adındaki şahsı gözaltına alıp Emniyete götürdü.

Serbest Bırakmayın

10 yaşındaki kızı taciz ettiği iddia edilen kişinin serbest kalmaması için site sakinlerinin ayaklandığı öğrenildi. Tacizci olduğu öne sürülen kişinin serbest bırakılıp tekrar siteye dönmesini istemeyen vatandaşlardan bazılarının, “bu adamı aramız istemiyoruz” şeklinde sloganlar attıkları da gelen bilgiler arasında.

Aramızda İstemiyoruz

Olaya şahit olan bazı site sakinleri ise kendilerinin çocuklarınızı ne şekilde gönül rahatlığıyla dışarı çıkartacaklarını sordular ve çocukların nasıl rahatça sokakta oyun oynamalarına  izin vereceklerini, böyle insanları aralarında görmek istemediklerini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.