Tanınmış Siyasetçi Cemil Budak Oğlunu Evlendirdi

Tanınmış Siyasetçi Cemil Budak Oğlunu Evlendirdi

Denizli’nin tanınmış eğitimci – siyasetçileri arasında olan Cemil Budak, evvelki gün Deda Düğün salonlarında Emniyet Mensubu oğlu Hakan Budak’ı evlendirdi.

A+A-

Tanınmış eğitimci ve siyasetçi Cemil Budak, oğlunu evlendirdi. Seçkin davetli grubunun katılımda bulunduğu düğünün 12 Eylül gecesi yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

12 Eylül akşamı, Denizli ihtişamlı bir düğüne ev sahipliği yaptı. Denizli’nin tanınmış siyasetçilerinden ANAP, MHP ve son olarak İyi Parti il yönetim kurulu üyeliklerinde görev yapan, ülkücü camianın sevilen isimlerinden bir tanesi olan Cemil Budak, manidar bir şekilde 12 Eylül gecesinde oğlunu dünya evine soktu.

Yasin Öztürk De Katıldı

Kezban ve Hasan Hüseyin Çoban’ın güzel kızları Esra ile dünya evine giren Hakan Budak’ın düğün davetlerine Denizli’nin seçkin siyasileri katılım gösterdiler. İyi Parti milletvekili Yasin Öztürk’ün de katılmış olduğu düğün de hem eski günler yad edildi, hem de dünya evine giren gençlerin bu mutluluklarına ortak olan davetlilerin arasında, uzun zamandır görüşmeyenlerin de olnması dikkatleri çekti.

Ankara ilinde görevlerini yapan Emniyet Mensubu Esra ile Hakan Budak çiftine biz de akishaber ailesi olarak mutluluklar diliyoruz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.