TAD Preschool  Minikleri ile Coşkulu Cumhuriyet

TAD Preschool Minikleri ile Coşkulu Cumhuriyet

TAD Preschool Minikleri ile Coşkulu Cumhuriyet

A+A-

Cumhuriyetimizin 94.Yılı kutlamaları başladı.Kuruluş yıl dönümünde kutlama yapan çok özel bir ana okulu var Türk Amerikan Derneğinin bünyesinde Fatma Eren'in kuruculuğunu yaptığı  TAD Preschool Okul Öncesi Eğitim Okulu.


CUMHURİYET  MEDENİYETTİR,ÖZGÜRLÜKTÜR...

Cumhuriyetimizin 94.Yılını kutlayan minik yürekler öğretmenlerine parmak ısırttı.Kutlamalara okul bahçesinde saygı duruşu İstiklal Marşı ve arkasından da İzmir Marşını ezbere söyleyen minikler Atatürk ve Cumhuriyetimizin kuruluşu ile ilgili şiirler okudular. Şiirlerin okunmasından sonra okul bahçesinden caddeye çıkan minik öğrenciler Cumhuriyet Atatürk ve İzmir Marşını sık sık okudular.Cumhuriyet Yürüyüşü yapan TAD'lı minik yürekler cadde üstündeki balkonlardan da ilgiyle izlendi ve alkış topladılar.


NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..

.

Cumhuriyet Yürüyüşünü tamamlayan öğrenciler ve öğretmeler okullarının önünde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hatıra Fotoğrafı çektirdiler.Cumhuriyet ve Atatürk'ü anma proğramının sonunda öğretmenler ve öğrenciler  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözü olan  ''Ne Mutlu Türk'ün Diyene'' ile bitirdiler...


HAFTADA 5 GÜN KONUŞMA DİLİ İNGİLİZCE...

Tam gün ( Haftada 5 gün ) ve tamamen  İngilizce eğitim veren ve 2 ile 6 yaş arası miniklere hizmet veriyor.14 personelle 2017 / 2018 Eğitim ve Öğretim yılında açılan ana okulunda miniklere her türlü imkan sunulmuş ve özellikle hijyene çok dikkat edilmiş.Öğretmenlerin ve eğitmenlerin tamamı bayan ve İngilizceye hakim güler yüzlü ve sempatik olmaları da hemen göze çarpıyor.Ana okuluna girişte ilk önce ayaklarınıza galoş giyiyorsunuz adeta bir ameliyathaneye giriliyor gibi, Yemekhane ve Sınıflar pırıl pırıl,lavabolar miniklere göre ayarlı,tuvaletler tertemiz.


ÖĞRENCİ VELİLERİNİN İÇİ RAHAT...

TAD Preschool Okul Öncesi Eğitim Ana Okulunun Halkla İlişkiler Müdüresi Fatma Çakmak; çocuklarını bize emanet eden öğrenci velilerimizin içi rahat olsun.Biz yani eğitim kadromuzdaki öğretmen ve eğitici öğretmenlerimizle bize emanet edilen çocuklarına bire bir ilgileniyor her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz,beslenmelerine varıncaya kadar titizlikle takip ediyoruz dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.