Subaşıoğlu Bayrağı Gençlere Teslim Etti

Subaşıoğlu Bayrağı Gençlere Teslim Etti

24 Nisan’da yapılacak ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliği için okullara ulaştırılacak bayrağın teslimini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptı.

A+A-

Merkezefendi kentte büyük yankı uyandıracak ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliği için hazırlıklar sürüyor. 24 Nisan’da yapılacak ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliği için bayrak teslimini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptı. Başkan Subaşıoğlu, belediye önünde Türk Bayrağı’nı yürüyüşün ilk ekibine teslim etti. Bayrak, alınan güvenlik önlemleriyle birlikte ilk olarak Sevil Kaynak Ortaokulu’na gitti. Ardından da Sevil Kaynak Ortaokulu öğrencileri tarafından bisikletler eşliğinde Namık Kemal Ortaokulu’na teslim edilen Türk Bayrağı, sırasıyla öğrenciler tarafından Sıdıka Çalışkan, Hacı Şakir - Meliha - Nilüfer Öz Ortaokulu’na öğrenciler tarafından taşındı. Yürüyüşün yapılacağı Yenişehir Yürüyüş yolunda Türk Bayrağı’nı yine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu teslim aldı.

“YÜRÜYÜŞÜMÜZ KARTOPU MİSALİ BÜYÜYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Türk Bayrağı’mızı belediyemiz önünden yürüyüş için teslim ettik. Bayrağımız ilk olarak Sevil Kaynak Ortaokulu’ndaki öğrencilerimize ulaştı. Ardından da yine okullarımızdaki öğrencilerimiz sırasıyla Türk Bayrağı’mızı Sıdıka Çalışkan, Hacı Şakir - Meliha - Nilüfer Öz Ortaokulu’na ulaştırdı. Yürüyüşümüz kartopu misali büyüyor. Bu uygulamamız yürüyüş gününe kadar her gün devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.