Sosyal Medyada Heyecanlandırmıştı

Sosyal Medyada Heyecanlandırmıştı

Usta Oyuncu Turgay Tanülkü geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Sarayköy hakkında övücü cümleler paylaşmıştı. Ünlü oyuncudan bir hamle daha geldi.

A+A-

Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçeye kazandırmış olduğu prestijli projelerinden bir tanesi olan Kültür Merkezi’ne olan beğenisini sosyal medyadan yapmış olduğu yorumla dillendirmiş ve bu ilgiyle herkesi heyecanlandırmıştı. Usta Oyuncu Turgay Tanülkü, sosyal medyadan yaptığı bu beğeniyi Sarayköy’ü ziyaret ederek taçlandırdı.

Başkan Ahmet Necati Özbaş’ın üstünde durduğu projelerinden bir tanesi olan Kültür Merkezi kısa zaman evvel tamamlanıp ilçe halkının hizmetine açılmıştı. Açılmış olduğu günden beri Sarayköy’ün gözde mekanlarından bir tanesi olan Kültür Merkezi ile alakalı en dikkat çeken detaysa usta sanatçı Turgay Tanülkü’nün sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımdı. Başkan Özbaş’ın Kültür Merkezi’yle alakalı twitter hesabından yapmış olduğu paylaşıma, “Gönlü güzel dostlara, bahar çiçekleri evlatlarımıza selamlar olsun” yorumunda bulunan Usta Oyuncu Turgay Tanülkü, projeden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirmişti.

MEMNUNİYETİNİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARDI

Usta Oyuncu Tanülkü Sarayköy ilçesine sürpriz bir ziyaret yaptı. Nazilli E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu’nda tiyatro oyunu sahneye koyan Tanülkü, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni yerinde görmek amacı ile Sarayköy’ü ziyarette bulundu.

Başkan Ahmet Necati Özbaş ve Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencilerince karşılanan Usta Oyuncu Tanülkü, Kültür Merkezi’ni gezerek, bilgiler aldı.

Tanülkü, merkezin Sarayköy’e yakıştığını, Kültür Merkezinin tam donanımlı bir sahneye sahip olduğunu, pek çok şehirde böyle kapsamlı bir Kültür Merkezi’nin olmadığını, kendisi sanat ve kültür namına kazandırılan bu yapı için çok teşekkür ettiğini, tiyatro ekibindeki arkadaşlarla da isterlerse tiyatro ekibinin hocası ve kendi yönetiminde bir oyun çıkarıp, bu güzel sahnede izleyici ile buluşturabileceklerini dile getirdi.

Başkan Özbaş, Sarayköyü sanat ve kültür şehri yapmak amacı ile vatandaşlara söz verdiklerini, sanat ve kültürün yakışır bir yerde yapılması için proje geliştirdiklerini, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni yaptıklarını, Kültür Merkezini vatandaşlara sunmaktan mutluluk duyduklarını ve Usta Oyuncu Turgay Tanülkü’nün yaptığı yorumla bu sevinçlerinin daha da arttığını belirtti ve ünlü sanatçıya teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.