Son Başvuruyu Kaçırmayın

Son Başvuruyu Kaçırmayın

Eğitim alanında yapmış olduğu destekler ile öncü belediyelerden bir tanesi olan Pamukkale Belediyesi, 2018- 2019 yılının eğitim yardımı başvurularını almaya başlıyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana, eğitim alanında yapmış olduğu önemli yatırımlar ve destekler ile dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. Meclis kararı ile her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim desteği sunulacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçen Ağustos ayı Belediye Meclisi’nde 2018-2019 eğitim yardımı konusunun karara bağlandığına dikkatleri çekerek, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik yapılacak eğitim yardımlarının mühim olduğunu belirtti.

 

SON BAŞVURU 28 EYLÜL

 

Pamukkale’deki 128 okulun tamamına ulaşıp, ihtiyaçlarını giderme ile alakalı desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Pamukkale Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim senesinde de 1250 lise öğrencisine 8 ay süresince 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği sunacak. Toplam 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL eğitim desteği sunulacak. Başvurular 14 Ağustos 2018 Salı günü başlayıp,  28 Eylül 2018 Cuma günü sonlanacak. Başvurular için, gerekli olan tüm evraklar ile ve başvuru formu ile beraber, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bizzat yapılacak. Başvuru için gerekli olan başvuru formu 14 Ağustos 2018 Salı gününden sonra www.pamukkale.bel.tr adresinden erişilebilecek. İnternet kullanmayanlar için de başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE bulunan Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’ndan temin edebilecek.

 

PAMUKKALE’DE, DESTEK VERİLEN ÖĞRENCİ SAYISI HER YIL ARTIYOR

 

Eğitim söz konusu olduğunda, kendilerinin seferber olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak amacı ile eğitim yardımı yaptıklarını, eğitim desteği verdikleri öğrenci sayısının her sene arttığını,  geçen sene eğitim desteği verdikleri öğrenci sayımız 2250 iken, bu sene bu sayının 2500’e çıkararak, maddi desteği de artırdıklarını,  ve Pamukkale Belediyesi olarak, gelecekleri olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alıp, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak amacı ile belediye olarak katkı sunmaya, destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.