Seviye Ortaokullarında Seçim Heyecanı

Seviye Ortaokullarında Seçim Heyecanı

Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi Ve Özel Denizli Seviye Ortaokulu'nda Demokrasi Kültürü Temel Alınarak Gerçekleştirilen " Başkanlık Seçimi" gerçekleştirildi.

A+A-

Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi Ve Özel Denizli Seviye Ortaokulu'nda Demokrasi Kültürü Temel Alınarak Gerçekleştirilen " Balkanlık Seçimi" heyecanı büyük ilgi gördü.

 

Okul başkanı seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından büyük öneme sahiptir. Denizli Seviye Anadolu Lisesi’nde bu çalışmaları titizlikle yürütmeye önem göstererek okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi.

 

Mustafa Semih Karaca, Doğan Ördek, Ve Ceren Gümeli Lise Başkanlığı İçin , Salih Efe Çolak, Emirhan Yılmaz, Dilanur Ün, Mustafa Selim Keçelioğlu, Baturalp Koçoğlu, Muhammet Ateş ise ortaokul başkanlığı için adaylıklarını sundular. Başkanlık için aday olan öğrenciler 8-11 Ekim tarihleri arasında propaganda çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tek tek tanıttılar.

 

Öğretmenleri gözetiminde gizli oy yöntemiyle gerçekleştirilen oylama sonucunda 11-A sınıfından Ceren Gümeli lise okul başkanlığına, 7-B sınıfından Emirhan Yılmaz İse Ortaokul başkanlığına seçildi.

 

Demokrasinin okulumuzda örneğini yaşayan , oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür eder, okul başkanlığına seçilen öğrencilerimizi kutlarız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.