Sarayköy’de 08.08.2018 Mesaisi

Sarayköy’de 08.08.2018 Mesaisi

Evlilik tarihlerini özel bir tarih ile unutulmaz kılmak isteyen çiftler, nikah salonunda sıraya girdiler. Evlilik için Sarayköy ilçesinde 08.08.2018 tarihini seçmiş olan 9 çift mutluluklarına “Evet” dediler.

A+A-

Özel bir günde dünya evine girmenin mutluluğunu yaşamış olan çiftler, Sarayköy ilçesinde hayatlarının en özel imzaların attılar. Sarayköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen Evlendirme Dairesine müracaat etmiş olan 9 çift evlilik tarihlerini özel kılmak için 8.8.2018’de nikah masasına oturdular.

Başkan 5 Nikah Kıydı

Evlenmek için 08.08.2018 tarihini seçmiş olan 5 çiftin nikahını Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş kıyarken 4 çiftin nikahını ise Sarayköy Belediyesi Evlendirme Memuru Semra Orhan yaptı.

Evlenmiş olan tüm çiftlere mutluluklar dileklerini ileten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çiftlerin özel günlerinde kendilerini de yanlarında görmek istediklerini ilettiklerini, davetlerine icabet edip hayatlarının en anlamlı günlerine şahitlik ettiklerini, bu mutluluğa vesile olmaktan gurur duyduklarını, 9 çiftin hayatlarını birleştirmek için 08.08.2018 tarihini seçtiğini, bugün Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezindeki nikah salonunda heyecan, mutluluğun yer aldığı bir mesainin olduğunu,  nikahları gerçekleştirilen çiftlere ve ailelerine hayırlı olmasını dilediğini belirtti ve bir ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

SARAYKÖY’DE DÜNYA EVİNE GİREN ÇİFTLER

Sarayköy ilçesinde 08 Ağustos 2018 tarihini seçerek evlenmiş olan 9 çiftin isimleri şu şekilde.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.