Samanlık Alevlere Teslim Oldu

Samanlık Alevlere Teslim Oldu

Denizli’ye bağlı olan Tavas'ın Pınarlar Mahallesi'nde bir evin yanındaki samanlıkta yangın çıktığı ve yangının paniğe yol açtığı öğrenildi.

A+A-

Pınarlar Mahallesinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yangın itfaiye ekiplerinin uzun çabaları sayesinde söndürüldü.

 

Alınan bilgilere göre Tavas ilçesine bağlı olan Pınarlar Mahallesi'nde bulunan bir samanlıkta gecenin geç saatlerinde evvela dumanlar, daha sonra da alevler yükselmeye başladı. Paniğe kapılan mahalle sakinleri acil biri şekilde yangını Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas ve Kızılca Şubesi ekiplerine haber ettiler. İtfaiye ekipleri aldıkları ihbar ile hemen olay yerine geldiler.

Duvarı Yıktılar

İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde alevlere müdahale ettiler. Bir taraftan yanan samanlara su sıkan itfaiye ekipleri, müdahalenin hızlandırılması için iş makinası ile samanlığın duvarını yıktılar. Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatmış olan yangının uzun uğraşlardan sonra kontrol altına alındığı dile getirildi.

 

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebinin tespit edilmesi amacı ile soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.