Saadet Partililerden Coşkulu Yürüyüz

Saadet Partililerden Coşkulu Yürüyüz

A+A-

Saadet Parti mensupları 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan Valilik binasına dek yaptıkları yürüyüş renkli anlara sahne oldu. Ellerinde bayraklar ile yürüyen partililere bazı vatandaşlar alkışlayarak destek oldular.


 

Saadet Partisi Denizli teşkilatı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başlayarak Valilik hizmet binasına kadar yürüdüler. Evvela meydanda açılmış olan stantta milletvekili adayları, il, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe, kadın ve gençlik kolları ile buluşan partililer, partinin seçim müziği ile beraber açmış oldukları dev parti bayrağıyla coşkulu anlar yaşadılar. Ardından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başlamış olan yürüyüş, valilik binasında sonlandı. Yürüyüşün ardından kısa bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, Saadet Partisi’nin seçimlere hazır olduğunu ifade etti.

 

“SANDIKTAN SÜRPRİZ SONUÇ ÇIKACAK”

 

Seçimlerin demokratik bir ortamda şölen şeklinde geçmesini umduklarını ifade eden Eryılmaz, yürüyüşe ilgi gösteren partililere ve kendilerini alkışlayarak destekleyen vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Bu seçimlerin yükselen değerinin Saadet Partisi olacağını vurgulayan Eryılmaz, Şölen havasındaki yürüyüşü büyük bir neşe ve coşkuyla tamamlandıklarını, Denizli halkından yürüyüş sırasında çok büyük destek gördüklerini, partilerinin seçim kararı aldıkları günden bu güne yoğun bir biçimde çalıştıklarını, kak ettikleri oyu alacaklarına ve seçimin ardından en çok konuşulacak partinin Saadet Partisi olacağına inandığını, sandıktan sürpriz sonuç çıkacağını ve  buna herkesin hazır olmasını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.