PAÜ Hastanesi'nde Erken Bayram

PAÜ Hastanesi'nde Erken Bayram

PAÜ  Hastanesi’nde Başhekim, Başhekim Yardımcıları ve Başmüdür Ramazan Bayramı münasebeti ile personelin, hastanede tedavi hizmeti alan hastaları ve yakınlarının bayramlarını tebrik ettiler.

A+A-

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’in yapmış olduğu açıklamada, Ramazan Bayramından dolayı hastaları yalnız bırakmayıp, hem bayramlaşma hem de sohbet etme fırsatını bulduklarını,  hastanede gerçekleşen olumlu çalışmaların bir ekip ruhuyla gerçekleştirildiğine dikkatleri çekip, bu tip bayramlaşma etkinliklerinin çalışanlar açısından da son derece olumlu olduğunu ifade etti.

Hasta Değil Misafir

Hastanede tedavi alan vatandaşların hasta gibi değil, misafir gibi görüldüğünü dile getiren Türkçüer, hastaların burada kendilerinin misafiri olduğunu, onların sağlıklı olmaları için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını, bugün de bayram vesilesiyle odalarında ziyaretlerde bulunup, hem bayramlaştıklarını hem de sohbet ettiklerini, herkesin bayramının mübarek olmasını dile getirdi.

Hastalar da kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirterek, teşekkürlerini sundular. Bayramlaşma esnasında Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Hakan Alkan, Doç. Dr. Murat Özban, Doç. Dr. Onur Birsen, Öğretim Üyesi Erhan Uğurlu, Başmüdür Erdinç Karataş ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazlı Mumcuoğlu da vardı.

Bu vesileyle Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizlili vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutlayıp, birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.