PAÜ Cimnastik Takımı Geleneği Bozmadı

PAÜ Cimnastik Takımı Geleneği Bozmadı

Pamukkale Üniversitesi Cimnastik Takımı, 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Spor Oyunları’ndan büyük başarı ile döndü.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Cimnastik Takımı, 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Spor Oyunları’nda Step dalında Türkiye şampiyonluğunu elde ederek PAÜ’yü ve Denizli’yi gururlandırdı.

Pamukkale Üniversitesi, 9-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılan 15. Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Türkiye Cimnastik Şampiyonası Büyük Finalleri “Step” alanında Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

GELENEK BOZULMADI

Estetik cimnastik, akrobatik cimnastik, aletle cimnastik, senkronize trampolin ve step kategorilerinde toplamda 12 üniversite takımı dereceye girmek amacı ile mücadele etti. PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör, Antrenör Emine Şahin tarafından karşılaşmalara yoğun bir tempo ile hazırlanan PAÜ Cimnastik Takımı “Step” kategorisinde geleneği bozmadı ve 16.95 puan ile son senelerde olduğu gibi bu sene de Türkiye şampiyonu oldu.

Oyunlarda, PAÜ Cimnastik Takımı’ndan sonra Mersin Üniversitesi 16.10 puanla 2. olurken, 3. 12.55 puanla Çankırı Karatekin Üniversitesi oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.