Murat Dalkılıç'tan Denizli'de ücretsiz konser!

Murat Dalkılıç'tan Denizli'de ücretsiz konser!

2. Pamukkale Spor Oyunları etkinlikleri çerçevesinde final gününde ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın Denizli'de konser vereceği ve müzik ziyafetinin ücretsiz olacağı vurgulandı.

A+A-

Türk popunun yıldızlarından Murat Dalkılıç, Denizli'ye geliyor. 2. Pamukkale Spor Oyunları'nın final gününde sahne alması beklenen ünlü popçunun 6 Mayıs Pazar gününde Denizlili hayranları ile buluşması bekleniyor.

Türk popunun yıldızı Murat Dalkılıç müthiş bir konser vermek için Denizli'ye geliyor. 2. Pamukkale Spor Oyunları’nın final gününde Murat Dalkılıç'ın sahne alacağı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından duyuruldu.

2 gün sürmesi beklenen etkinlikler çerçevesinde Denizlili vatandaşları birbirinden değişik sürprizlerde karşılayacak. Final gecesinde popçu Murat Dalkılıç sevenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti verecek.

Murat Dalkılıç Konseri 6 Mayıs'ta

Konu hakkında açıklama yapan Hüseyin Gürlesin, "Spor oyunlarında gençlerimiz mevcut. Bu etkinlik kapsamında final gününde saat 20.00'da Denizlileri muhteşem bir konser ile buluşturacağız. Murat Dalkılıç, Pamukkale'de gençlerimiz ile bir araya gelecek. Spor oyunu etkinliklerimizi muhteşem bir konserle taçlandırmayı düşünüyoruz. Üstelik bu etkinlik ücretsiz olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.