Merkezefendi’de Girilmedik Sokak Bırakmayacağız

Merkezefendi’de Girilmedik Sokak Bırakmayacağız

İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci yaptığı basın açıklaması ile ilçe teşkilatını tanıttı.

A+A-

Başkan Demirci konuşmasına kendisini bu makama yeniden layık olan Genel Başkan Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve İl Başkanı Hasan Akgün’e teşekkür ederek başladı.

Genel seçimlerde İyi Partinin özellikle Denizli’de başarılı sonuçlar aldığını dile getiren İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, 2 yaşını yeni doldurmuş olan bir parti olarak Meclis’te grup oluşturma başarısı gösterdiklerini, Denizli’den de Meclis’e bir milletvekili gönderdiklerini ifade etti.

Vatan Sevgimiz Aşka Dönüştü

Genel Merkez’in almış olduğu karar ile birlikte bir yenilenmeye gittiklerini ve toplumun her kesimine hitap etme olanağı bularak yenilenip güç topladıklarını ve yerel seçimler için çalışmaya hazır hale geldiklerini ifade eden Başkan Demirci, içlerinde daha evvel siyasi tecrübesi olmayan, başka partilerden gelen ve başarıyı İyi Parti’de bulunan arkadaşların da olduğunu, vatanını seven, Ne Mutlu Türküm Diyene, demekten çekinmeyen ve vatanına hizmet etmeyi aşka dönüştürmüş bir parti olduklarını söyledi.

Gece Gündüz Çalışacağız

Şimdi önlerinde önemli bir seçimin olduğunu, 2019 yerel seçimlerinde sandıktan 1. Parti olarak çıkmak için yönetim kurulu üyeleri ile beraber gece gündüz demeden çalışacaklarını, bu amaç ile Merkezefendi’de girilmedik sokak; çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, ülkenin tek umudunun iyi parti olduğunu, Büyükşehir olan Denizli’nin en büyük 2 ilçesinden birisi olan Merkezefendi’yi yönetmek için talip olduklarını ve dava, vatan ve millet adına fedakarlıklar da yaparak bu bayrağı taşıyacaklarını sözlerine ekledi.  

Başkan Demirci konuşmasından sonra İyi Parti Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulunu tanıttı:

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.