Meral Akşener: Daha yeni başlıyoruz

Meral Akşener: Daha yeni başlıyoruz

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı başladı ve Genel Başkan Meral Akşener salonda "Daha yeni başlıyoruz" yazısı altında atılan sloganlarla konuşmasına başladı.

A+A-

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk konuşmasında, "Ben sizleri çok sevmiştim. Bu sözümü bana karşı kullanarak elimi, ayağımı bağladınız. İradenize boyun eğerek gel dediniz geldim." dedi.

 

İYİ Parti kurultayına gelenler yoğun güvenlik önlemleri altında salona alınırken Kurultayın yapılacağı ATO Congresium'daki salona Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleri asıldı. Salonda "Daha yeni başlıyoruz" yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Meral Akşener'in açıklamalarından bazı satır başları:

 

"İyi ki yeniden bir araya geldik. İyi ki yeniden birlikteyiz. İYİ Parti bir kişiye, partiye karşıt olarak değil her zaman huzur içinde kuruldu. Memleketimizin ikbali ve milletin istikbali için kuruldu."

"Türk milletinin umut ışığı olarak geldik. İYİ geldik. Onca badire atlatarak buralara kadar geldik. Devletin devasa imkanları ile karşımıza dikilenlerin duvarlarını yıktık. Kurulan tuzaklara düşmedik. Her adımımızı hesapladık. İYİ Parti, sesi kısılan, sözü kesilen, iftiraya uğrayanların partisidir."

 

"Mutlaka yakın bir zamanda iktidarda olacağız. Nereden ve nasıl geldiğimizi asla unutmayacağız. Çözüm süreci denen o lanetli günlerde mağdur olan, yaşam ve eğitim hakkı gasp edilen gençlerimizi asla unutmayacağız. Cemaat görünümlü terör örgütünün elemanları soru çalarken, adamını bulur atanırken; boğazından kesip okuttuğu çocuklarının geleceği çalınan annelerin, babaların uykusuz gecelerini asla unutmayacağız."

 

"Biz Türkiye'ye, adalete, iyiliğe, doğruluğa, gönül verdik. Kimseye zafer garantisi de vermedik. Başaracağız, başaracağız, başaracağız! Sizlere hiçbir zaman kolay bir başarı sözü vermedim. Sabaha iktidar umanlar bizle aynı yola kesinlikle çıkmasın. Yolumuz her zaman uzun. Cesur olanlar, kuvvetli olanlar, gerçekten inananlar bizlerle olsun."

 

Bizim Geçmişimizde Kara Leke Yok

 

"Bizim geçmişimizde hiçbir zaman PKK'yla çözüm ortaklığı yok, FETÖ'yle işbirliği yok, darbe şakşakçılığı yok, hele saray yancılığı hiç yok. İYİ Parti tertemizdir. Ülkemiz 500 milyar dolara yaklaşan bir dış borcu ile israf kapısı haline geldi. Bulunan krediler çok yüksek faizli. Lüks ve şatafat devletin her kademesinde hakim. İtibar, milletin kesesinden yaptırıp içine tünediğin saray değildir."

 

"Sayın Erdoğan. Gelin bu hatadan dönün. Millet bahçelerinde yuvarlanmayı vad ederken, Türkiye'yi uçurumdan aşağı yuvarladığınızın farkında değilsiniz. Türkiye'yi, 2001'in bile gerisine götüreceksiniz.  Yıllardır faiz lobisi, döviz lobisi, dış güçler diyerek geçiştirdi. Ama iş geldi mutfaklara dayandı, harçlıklara dayandı artık. Devleti FETÖ’ye rehin verip sokağa düşürdün, bu aziz millet, devleti sokaktan topladı." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.