Kuş Yuvalarına Komşu Meclis Salonu

Kuş Yuvalarına Komşu Meclis Salonu

Pamukkale Belediyesi Kendi Meclis Salonuna Kavuştu…Pamukkale Belediyesi, Belediye Meclisi Ağustos ayının 2. Birleşim toplantısı gerçekleştirdi. Pamukkale Belediyesi Meclis birleşimine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlık yaptı.

A+A-

72 Günde Tamamlandı

Meclis toplantısına geçilmeden önce şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve daha sonra İstiklal Marşı okundu. 72 günde tamamlanmış olan meclis toplantı salonu 1000 metrelik kapalı bir alana sahip. Ayrıca yeni meclis salonu ihtiyaca göre son teknoloji ile donatılmış  ve tam bir akıllı salon özelliğinde.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlık  yeni salonun özelliklerini uzun uzun anlattı ve yapının kısa zamanda bir belediyenin toplantıları için her türlü ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde tasarlandığını ifade etti.

Kuş Yuvaları Dikkat Çekti

Başkan Gürlesin bina ile alakalı bilgi verirken tavanda kuş yuvalarının olması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Gürlesin, salonun tavan bölümünde bulunan kuş yuvalarının dokunulmazlığı olduğunu da dile getirdi ve “ Bu binanın yapımında emeği gecen firmaya, belediye meclis üyelerine teşekkür ederim. kısa sayılabilecek bir sürede böyle metruk bir binayı bir sanat eseri haline getirdiler. Çevreci bir belediye olduğumuzu biliyorsunuz bu yüzden de binamızın tavanında bulunan kuş yuvalarına dokunmadan yeniledik. Binayı adeta o kuş yuvalarının üstüne yaptık diyebiliriz.” şeklinde konuştu.


Yeni Meclis salonunun açılışı tanıtım ve ikramlardan sonra gündeme geçildi. Toplantı kuş sesleri altında devam etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.