Kızılcabölükspor Meclis'te Şahin Tin'in konuğu

Kızılcabölükspor Meclis'te Şahin Tin'in konuğu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kızılcabölükspor yönetimini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul etti.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kızılcabölükspor yönetimini misafir ederek ağırladı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kızılcabölükspor yönetimin ağırlayarak başarılar diledi.

 

Sporun tanıtım ve marka değer oluşturulması anlamında büyük önem taşıdığını söyleyen Tin, " Futbolun en iyi ve en hızlı tanıtım aracı olduğu her zaman ortadadır. Bu nedenle Denizli’mizin adını duyuran, katma değer sağlayan kulüplerimizin her zaman yanında olacağız." dedi.

 

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri Ergün Gürer, Rasim Ergin, Halil Tun ile Ahmet İlem, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin’e, 20 numaralı Kızılcabölükspor forması ve atkı hediye eden kulüp yönetimi, ilgisi ve destekleri için teşekkürlerini iletti.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Kızılcabölüksporumuz, başarılarıyla Denizli’mizi gururlandırmaya devam ederek güzide bir takım haline gelmiştir. Kızılcabölükspor Kulübü’nün kentimizin tanıtımına koyduğu katkı takdire şayandır. Çünkü her başarı, içinden çıktığı bünyeye değer katar ve onu bir marka değeri haline getirir. Bu anlamda, spor kulüplerinin bizdeki değeri başkadır. Spor yapan, spora gönül veren, spor yoluyla kentimize katma değer sağlayan herkesin her zaman yanında olacağız." dedi.

 

Tin, “Bu nedenle Kızılcabölükspor'umuzun Başkanı Osman Duran ve değerli yönetim kurulu üyelerini bilhassa fedakârlıkları adına kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.