Kıl Payı Kurtuldu

Kıl Payı Kurtuldu

Denizli ilinin Acıpayam İlçesi'nde tek taraflı bir şekilde gerçekleşen kaza sonucunda, kontrolü kaybetmiş olan araç evin bahçesine uçmaktan son anda kurtuldu.

A+A-

Acıpayam ilçesinden gelen kaza haberinin ucuz atlatıldığı ifade edildi. Evin bahçesine uçmaktan kıl payı kurtulan aracın sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre; Acıpayam İlçesine bağlı olan Güney Mahallesi'nde, 20 Y 6536 plakalı araç kontrolünü kaybedip yoldan çıktı. Yoldan çıkmış olan otomobil yol kenarında bulunan evin bahçesine girmekten kıl payı kurtuldu. Bahçe içerisinde bulunan ağaca ve tarım aletine çarpıp ancak durabilen otomobil sürücüsü kazayı ucuz atlattı.

Maddi Hasar Meydana Geldi

Kaza soncundada otomobilde maddi hasar meydana geldiği gözlend. Ayrıca aracın sürücüsü de yaralı bir şekilde kurtarıldı. Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı ve ardından sağlık ekiplerine haber edildi. Kazanın haber edilmesi  ile kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı sürücü Acıpayam Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza yapmış olan otomobil itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları ile bulunduğu yerden kurtarıldı.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlatttıkları öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.