Kayınpeder damada kurşun yağdırdı!

Kayınpeder damada kurşun yağdırdı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan olayda eşiyle barışmak isteyen damada kayınpederi tarafından silahla karşılık verildi.

A+A-

Denizli'de yaşanan olayda barışmak için eşinin yanına giden damada kayınpederi tarafından silahla karşılık verildi. Damat olaydan sonra hastaneye kaldırılırken kayınpeder ise polis tarafından gözaltına alındı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda bir süredir eşi ile bazı sorunlar yaşayan koca sonunda barışmak için eşinin bulunduğu kayınpederinin evine gitti. Bu esnada kayınpederi ile tartışmaya başlayan damat ortalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Damada 2 Kurşun

Tartışma kısa süre kontrolden çıkarak kavgaya dönüştü. Kayınpeder daha sonra damadının evden gitmesi için yanında silahla önce havaya ateş açtı. Damat gitmeme ısrarlarına devam edince kayınpederinin silahından çıkan kurşunlara maruz kaldı. Damat bir anda kanlar içerisinde yerde kaldı.

Yaşananlardan sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kayınpeder polis tarafından gözaltına alınırken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında damat hemen ambulans ile hastaneye kaldırılırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.