Kale'de hayat şimdilik normal!

Kale'de hayat şimdilik normal!

Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda 7 zanlının tutuklanmasından sonra ilçede hayat normale döndü.

A+A-

Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasından sonra hayat yeniden normale dönerek gerginlik sonlandı. İlçede yaşayan 250'nin üzerindeki Suriyelinin tahliye edildiği, 15 evin ise zarar gördüğü ifade edildi.

 

Kale ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiası ile 1'i Türk olmak üzere 6'sı Suriyeli 7 kişi, dün gözaltına alınmışlardı. Durumu öğrenen ilçe halk, adliye önünde toplanarak zanlıları linç etmek istedi. Kale Kaymakamlığı önünde çok sayıda kişinin toplanması üzerine, il merkeziyle çevre ilçelerden takviye jandarma ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

 

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 7 zanlı tutuklanırken 3 Suriyeli zanlının daha arandığı belirtildi. Kalabalığın adliye önünde bulunduğu sırada buradan geçen ve içinde 2 Suriyelinin bulunduğu otomobile çevredeki halk saldırdı. Hazırlıkların tamamlanmasıyla da ilçedeki Suriyeler, dün gece başlayıp bu sabaha kadar süren çalışmayla tahliye edildi.

Kale

Kale

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.