İYİ Parti'de İl Başkanları Belli Oldu

İYİ Parti'de İl Başkanları Belli Oldu

İYİ Parti Genel Merkezi’nde gelen tavsiye kararı ile taşra teşkilatlarından istifa etmelerini talep edilmişt ve Denizli teşkilatı da bu çağrıya uymuştu. Gelişmelerin ardından il başkanı belli oldu.

A+A-

İyi Parti Genel Merkez’in istifa çağrısının ardından gereğini yapan İYİ Parti teşkilatı istifa etmişti.  Bu karar sonrasında yeni başkanın kim olacağı ise merak konusu idi. Alınan bilgilere göre İYİ Parti Denizli il Başkanı Hasan Akgün bugün resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu basın açıklaması ile tekrardan İYİ Parti Denizli İl Başkanı olduğunu ifade etti.

 

Bugünden İtibaren Çalışmalara Başlıyorum

Başkan Akgün'ün sosyal medyadan yapmış olduğu basın açıklamasında, bugün itibari ile İYİ Partimizin Denizli İl Başkanlığı görevinin şahsıma verildiğini, kendisine bu görevi veren, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'a teşekkürlerini sunduğunu, toplumun her kesimini kucaklayan, yenilenmiş, daha dinamik ve donanımlı, yerel seçimlerde partiyi başarıya taşıyacak il ve ilçe yönetimleri oluşturmak amacı ile bugünden itibaren çalışmalara başlayacağını dile getirdi.

İşte Atanan İl Başkanlarının Listesi



 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.