İftar Sofraları Akhan ve Akvadi’de

İftar Sofraları Akhan ve Akvadi’de

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akhan Mahallesi ve Akvadi Konutları’nda kurmuş olduğu iftar sofralarında binlerce Denizlili vatandaşı ağırladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı mahallede iftar sofraları kuruldu. Akhan Mahallesi ve Akvadi Konutları’nda organize edilen iftar sofralarına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve çok sayışa vatandaş katılımda bulundu.


 

Başkan Osman Zolan ve yanındakiler evvela Akhan Mahallesi'nde yapılan iftara katılarak vatandaşların ramazanlarını kutladı. Buradan Akvadi’de gerçekleştireln iftara katılan Başkan Zolan ve ekibi vatandaşlar ile beraber dua ederek oruçlarını açtılar. Burada bir konuşmada bulunan Başkan Zolan, halk ile olan gönül bağının, sevginin gittikçe kuvvetlendiğini ve arttığını, Ramazanın manevi havasını tüm vatandaşlarla beraber hissettiklerini, bu manevi havanın ülke için, Denizli için hiç bozulmadan güzellikler getirmesini dilediğini belirtti.

 

Çocukluğundaki bayram anılarını paylaştı

 

Gazetecilerin "Çocukluğunuzda bayramlar nasıldı?" sorusunu yanıtlayan Başkan Zolan, çocukluğunda bayramları heyecanla beklediklerini,  anne-babalarının kendilerine küçük de olsa yeni bir şey aldığını, yeni alınan şeyin yanında, yatağın kenarına da koyduğunu, sabah kalkıp giymenin heyecanını yaşadıklarını,  giydiklerinde en mutlu kişinin kendileri olduğunu,  büyüklerin ellerini öptüklerinde harçlık almanın ayrı bir güzellik olduğunu söyledi.

 

Başkan Osman Zolan'dan sürücülere uyarı

 

Ramazan Bayramı’nda yola çıkacak vatandaşlara kurallara uymaları ile alakalı uyarılar yapan Başkan Zolan, Uykusuz yola çıkılmaması, kurallar kapsamında, herkesin dikkatli bir biçimde gideceği yere sağ salim ulaşmasını, sakin gitmeleri gerektiği, geç de olsa varacakları yere sağ salim varmalarını istediklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.