Hayati Tehlikesi Sürüyor

Hayati Tehlikesi Sürüyor

Denizli’ye bağlı Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişinin bıçak darbesi ile ağır bir şekilde  yaralanıp hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

A+A-

İddialara göre, Denizli’nin Pamukkale İlçesi Asmalıevler Mahallesindeki bir ara sokakta otomobil içinde sohbet eden sürücü A.T. adındaki erkekle yan koltukta oturmakta olan Z.K. adındaki kadın, henüz tespit edilemeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı.

Tartışma kısa zamanda yerini otomobil içinde kavgaya bıraktı. Kavga sırasında öfkesine yenik düşen Z.K. adındaki kadın çantasındaki bıçağı çıkarıp sürücü koltuğunda oturan A.T. adındaki şahsın kalbini yakın noktadan iki defa bıçakladı. Kanlar içinde kalan A.T. otomobilden kendini dışarı attı. Durumun farkına varan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdılar. Polis ekipleri Z.K. adındaki kadını suç aletiyle beraber gözaltına aldı ve ifadesini almak için Kınıklı Polis Merkezine götürdü.

Gözaltına Alındı

Bunun yanında olay yerine gelen sağlık ekipleri aldığı bıçak darbeleriyle yaralanmış olan A.T.’ye ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılmış olan ve ağır yaralanan A.T.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

Polise ekiplerinin olay ile alakalı olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Meriç Ulukuş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.