Hain Planlar Hedefe Ulaşamayacak

Hain Planlar Hedefe Ulaşamayacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü ile alakalı bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Hüseyin Gürlesin, Kurulmuş olduğu ilk günden bu yana aynı zamanda kurucularından olduğu, Türkiye’nin geleceğini aydınlatacağına inandığı, Ak Partinin 17'inci kuruluş yıldönümünü kutladığını, Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la beraber ülke adına yorulmadan emek veren, partiyi destekleyen, inanan tüm halka minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtti.

AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü sebebi ile bir mesaj paylaşan Başkan Hüseyin Gürlesin, 14 Ağustos 2001’de Ak Parti'nin kuruluşunun Türkiye’nin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bundan 17 sene evvel, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile başlayarak, halkın desteği ve güveniyle şahlanarak büyüyen bir Türkiye sevdasının olduğunu, Dünyanın lider ülkelerinden biri haline gelmiş olan bir Türkiye’nin olduğunu dile getirdi.

 Türk Milleti Sonsuza Dek Yaşayacak

Başkan Gürlesin, Genel Başkan ve tüm yol arkadaşlarıyla başlanan bu kutlu yolculukta, adım adım 2023, 2053 ve 2071 hedefine doğru ilerlediklerini, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hedeflerine ulaşamayanların bugün ekonomi üstünden bu oyunlarına devam ettiklerini, kimler ne kadar kirli hesaplar yaparsa yapsın, Türkiye üstünde hain planların sonucuna ulaşamayacağını, ülke halkının desteğiyle ve güveniyle sonsuza dek dimdik ayakta durmaya devam edeceğini, ilk günkü heyecanını bugünde korumuş olan, ülkesi, milleti için gece gündüz demeksizin çalışan, Türkiye Sevdalısı Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’la tüm dava arkadaşlarına şahsı ve milleti adına minnet ve şükranlarımı sunduğunu ve Ak Partinin 17. kuruluş yıl dönümünün ülkeye ve milletee hayırlar getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.