Göğüs büyütme estetiği yaptırma nedenleri nelerdir?

Göğüs büyütme estetiği yaptırma nedenleri nelerdir?

Göğüs büyütme estetiği, tüm dünyada geniş bir yaş aralığı arasında oldukça popüler bir estetik operasyon türüdür.

A+A-

Birçok kadın göğüs boyutunu artırmak ya da daha dolgun bir şekil elde etmek için göğüs büyütme estetiği olmayı tercih eder. Estetik cerrahi bu süreci kişiye özel planlanması ve ideal bir göğüs boyutu ile şekli sağlaması için çok sayıda seçenek sunar.

Göğüs büyütme estetiğini düşünen kadınlar, genellikle aşağıdaki nedenlerden dolayı daha büyük bir göğüs boyutu isterler:

  • Doğal göğüs yapısı aşırı küçük olan
  • Kilo kaybı sonrası
  • Bazen de sadece kişisel sebeplerden dolayı
  • Göğüslerin çok küçük olması ya da birinin diğerinden daha küçük olması durumunda
  • Hamilelikten sonra göğüslerinin boyutunda azalma olan
  • Özgüveni artırmak için


Beklentilerinizi cerrahınızla tartışın, böylece göğüs büyütme işleminin sizin için neler yapabileceği konusunda daha gerçekçi fikirlere sahip olabilirsiniz.

3D simülasyon ile 3D göğüs büyütme tasarımı nedir?

Göğüs büyütme estetiğinin ilk aşaması ideal meme boyutunun ve şeklinin belirlenmesi aşamasıdır. Bunun için 3D simülasyon ile 3D göğüs büyütme tasarımı tekniğinden faydalanılır. Bu sayede kişinin kendi fotoğrafları üzerinden var olan göğüs şekli ve estetik operasyondan sonra sahip olacağı göğüs şekli tasarlanır. En ideal boyut ve şekil vücudun genel ölçüleri ile hesaplanarak altın orana en uygun göğüs şekli belirlenir.

Hologram göğüs büyütme nedir?

3D simülasyon ile 3D göğüs büyütme tasarımı sonrası elde edilen üç boyutlu öncesi ve sonrası görüntüleri hologram göğüs büyütme tekniği ile hastaya operasyondan önce gösterilir. Hasta hologram göğüs büyütme ile göğüs büyütme estetiğinden önce nasıl bir meme şekline sahip olacağını görebilir, ideal şekle ve boyuta cerrah ile birlikte karar verebilir. 3D simülasyon ile 3D göğüs büyütme tasarımı ile hologram göğüs büyütme teknikleri ile estetik operasyonların en stresli aşaması ortadan kaldırılmış olur.

Göğüs büyütme estetiği nasıl yapılır?

Göğüs büyütme, estetik cerrahi alanında en yüksek hasta memnuniyeti oranına sahip en popüler prosedürlerden biridir. Lokal anestezi ya da sedasyon ya da genel anestezi altında göğüs büyütme prosedürleri gerçekleştirilir. Göğüsün doğal kıvrımlarına yapılan küçük insizyonların içerisinden göğüs implantları yerleştirilir ve çözünebilir dikişlerle kapatılır. Bu, genellikle ayaktan tedavi denilen bir günlük süreç ya da hastanede bir gece kalınması gerekecek şekilde gerçekleştirilebilir.

Göğüs büyütme estetiği hakkında dikkat edilmesi gerekenler?

Devam etmeye karar vermeden önce, bu işleme neden sahip olmak istediğinizden kesinlikle emin olmanızı öneririz. Zaman ayırın, kararınızı gözden geçirin ve sizin için doğru seçim olduğundan emin olun.

Göğüs büyütme estetiğin sonrası süreç nasıldır?

Kendiliğinden çözünen dikişler kullanılmadıysa bir hafta sonra dikişlerinizin alınması gerekir. Kontrol randevularınız olacaktır, kontrolleri kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Ameliyattan birkaç hafta sonra ağrı ve şişlik olasıdır. Morarma da mümkündür. Dikiş izlerinin zamanla kaybolması için biraz beklemelisiniz.

İyileşirken, göğüs implantlarının ekstra desteği ve pozisyonu için bir sıkıştırma bandajı veya spor sutyeni giyilmesine yardımcı olabilir. Cerrahınız ağrı kesici ilaç da verebilir.

Düzenli aktivitelere dönme konusunda cerrahınızın talimatlarına uyun. Fiziksel açıdan zor bir işiniz yoksa, bir hafta içinde işe geri dönebilirsiniz. Yorucu aktivitelerden kaçının. En az iki hafta boyunca nabzınızı ya da kan basıncınızı artırabilecek her şey buna dahil edilebilir. İyileşirken, göğüslerinizin fiziksel temas ya da sarsıcı hareketlere duyarlı olacağını unutmayın.

Göğüs büyütme estetiği hakkında daha fazla bilgi almak için alanında uzman Op. Dr. Güncel Öztürk’ten randevu alabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.