Gençliğinin Baharında Yaşamını Yitirdi

Gençliğinin Baharında Yaşamını Yitirdi

Dün Cankurtaran Mahallesinden gelen kaza haber herkesi yasa boğdu 2 kişinin yaralandığı kazada 22 yaşındaki bir genç hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Denizli - Antalya karayolu üstünde gerçekleşmiş olan gelen trafik kazası sonucunda 2 kişi yaralandı. 22 yaşındaki Safiye Şahin ise yaşamını yitirdi.

Kafası Taşa Çarptı

Alınan bilgilere göre kaza dün sabaha karşı Pamukkale İlçesi’ne bağlı olan Cankurtaran Mahallesi’nde Şahin Tepesi diye de bilinen mevkide gerçekleşti. 2 arkadaşıyla Safiye Şahin’in de olduğu otomobil kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Kaza sonucunda Safiye Şahin’in ön camdan fırlayıp yere düştüğü ve bu darbe ile kafası taşa çarpmış olan Şahin’in olay yerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Araçta bulunan 2 kişinin ise kazayı yaralı olarak atlattığı belirtildi. 22 yaşında gençliğinin baharında vefat eden Safiye Şahin’in ölümü, öğrenim gördüğü Pamukkale Üniversitesi’nde ve memleketi Sarayköy ilçesinde büyük üzüntüye sebep oldu. Genç kızın ölümünden sonra arkadaşları sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlar yaptılar.

15 Gün Sonra Yeni Yaşına Girecekti

Safiye, yaşıyor olsaydı 15 gün sonra 27 Eylül tarihinde 23 yaşına girecekti. Pamukkale Üniversitedi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Safiye Şahin, dün Sarayköy ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi. Ailesinin ve arkadaşlarının göz yaşları cenaze töreninde sel olup aktı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.