Geleceğin Yazarları MEB’de

Geleceğin Yazarları MEB’de

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu yazar ve şair öğrencilerini konuk etti.

A+A-

Ziyarete, Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Barış Bayraker, Sınıf Öğretmeni Raziye Babacan, öğrenciler Esma İpek ve Hüseyin Kehmaz katıldı.

 

Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu 4/H sınıfı öğrencisi Hüseyin Kehmaz kendi yazdığı “İnternete Değil Ailene Bağlan” adındaki kitabını,  Esma İpek’te “Cumhuriyet Çiçekleri” adındaki okul dergisini Müdür Oğuz’a sundu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz İlde Hayırseverlere büyük şükran duyduklarını, Denizli eğitimine çok önemli eserler kazandırdıklarını, bunlardan birinin de Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu olduğunu, İl çapında idarecilerden öğretmenlere kadar eğitimde nicelik değil niteliğe önem veren bir anlayış içerisinde çalışmakta olduklarını, bu çerçevede okul dergilerinin içeriğinin dolu dolu olmasının kendilerini sevindirdiğini, derginin oluşturulmasında emeği geçen müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ettiğini ifade etti.

Büyük Bir Yazar Olacak

Öğrenci Hüseyin Kehmaz’ın talebi ile internet ve bağımlılık temalı hikayelerden oluşan “İnternete Değil Ailene Bağlan” adındaki kitabı imzalayan Müdür Oğuz; karşısında bu yaşta bir yazar görmenin kendisini hem heyecanlandırdığını hem de gururlandırdığını, öğrenci Hüseyin’in ileri de çok iyi bir yazar olup büyük başarılara imza atacağına inancının tam olduğunu belirtti.

 

Cumhuriyet Çiçekleri adındaki okul dergisinde şiiri olan 4/H sınıfı öğrencisi Esma İpek’te Müdür Oğuz’a şiirini okudu.

 

Ziyaret bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, günün anısına okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere kitap armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.