Geleceğimiz Güvende

Geleceğimiz Güvende

Denizli Valisi Hasan Karahan Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Vali Karahan mesajında, kurulduğu 1839 senesinden bu yana milletin huzuru, can ve mal güvenliği için, ülkenin 4 bir tarafında mesai kavramına takılmadan çalışan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Jandarma Teşkilatının köklü bir maziye, ülke sathına yayılan teşkilat ve kadro ağına sahip, üstlendiği bu önemli görevi gece gündüz demeden yerine getirmeye çalıştığını belirten Vali Karahan, yeri geldiği zaman vatanı ve milleti için canlarını ortaya koymaktan çekinmediklerini, her daim ve her şartta halkın yanında olmaya çalışan Jandarma Teşkilatının, teknolojik gelişmeler önderliğinde gücünü ve harekât yeteneğini artırdığını, özverili çalışmaları ile tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza atıldığını belirtti.

Vali Karahan’ın açıklamasının devamından başlıklar şöyle:

Takdir Kazandılar

Yurdun her tarafında, halk ile iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecan ile görev yapan Jandarma Teşkilatı, suç ve suçluyla mücadelede göstermiş olduğu üstün başarıyla halkın güven ve takdirini kazandı.

Terör ile mücadelede ile beraber, yaptıkları operasyonlar ile gençleri zehirleyen uyuşturucu kaçakçılarının da korkulu rüyası durumuna gelmiş Jandarma; insan kaçakçılığı, hırsızlık, trafik denetimleri gibi pek çok alanda suçla ve suçlu ile mücadelede görev yapıyor, bizlere geleceğe dair umut ve güven veriyor.

Bu duygu ve düşünceler ile, Jandarma Teşkilatının 179.  kuruluş yılını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm aziz şehitleri rahmet ve minnet ile kahraman gazileri de şükranla anar,  şu an görevde olan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.