DTO'nun Etkinliğine Yoğun İlgi

DTO'nun Etkinliğine Yoğun İlgi

Denizli Ticaret Odası (DTO), Fütürist Ekonomist Yazar Ufuk Tarhan ile Gazeteci Yazar Ozan Onat’ı, Denizli halkı ile bir araya getirdi.

A+A-

Etkinlik, büyük bir ilgi gördü. Yüzlerce davetli ve meraklı, salonu doldurdu. Robot kıyafetleri giyen canlı mankenlerin yer aldığı, robot kıyafetli fotoğrafların çektirilebildiği fuaye alanında renkli görüntüler meydana geldi. Etkinliğin başlangıcında konuşama yapan DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Denizli Ticaret Odası’nın, bu tür faaliyetler ile geleceğin şekillenmesinde öncü olduğunu ifade etti. Sözkesen, “Hayatı tasarlamak, çok iddialı bir seçim ve biz bunu seçmek zorundayız… Seçmek ve sevmek zorundayız. Sevmek için ise öğrenmek gerek; öğrenmek için de farkında olmak. Bu bilinç, Denizli’de bir kurum, bir kişi, bir STK, bir oda tarafından oluşturulacaktı… Bu öncü, DTO oldu.” dedi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe, DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen’den başka DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Denizli Platformu’ndaki STK’ların başkanları, iş adamları, üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli katılımda bulundu.

SÖZKESEN: “HAYATI TASARLAMAK, ÇOK İDDİALI BİR SEÇİM”

DTO, çok değişik bir organizasyon ile Denizli’de bir ilke daha imza attı. Sözkesen, etkinliğin başlangıcındaki açılış konuşmasında, Denizli’nin girişimciliğine dikkatleri çekti. Binlerce senelik tekstil ve turizm geçmişi ve birikimi ile tüm dünyada tanınan Denizli’nin, 80’li yıllarda ihracat ile uzak mesafelere açıldığını ve bugün Türkiye’nin ilk 10 ekonomisi arasında olduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Sözkesen, “Denizli, her zaman değişim ve dönüşümün peşinde oldu… Hem ticaretteki hem de sanayideki yenilikleri, yakından takip ettiği gibi, birçok ilkin de sahibi. Her zaman, örnek teşkil edecek işlerde liste başında.” şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.