Denizlispor'un Rakibi Samsunspor!

Denizlispor'un Rakibi Samsunspor!

Spor Toto 1. Lig'de bu hafta Denizlispor deplasmanda kendisi gibi küme düşme hattı potasında yer alan Samsunspor'a konuk oluyor.İşte küme düşme hattında kalan maçlar

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de bitime 3 hafta kala heyecan iyice doruğa tırmandı. Hem zirvede hem de küme düşme hattı birbirinden zorlu maçlara sahne oluyor. Ligin son sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede bu hafta Denizlispor deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

22 Nisan Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Samsunspor Denizlispor karşılaşması saat 13.00'da başlayacak. Futbolseverler bu zorlu mücadeleyi beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Manisaspor ve Gaziantepspor'un ligden düşmesinin kesinleşmesinden sonra diğer düşme adayları arasında Denizlispor ile beraber Giresunspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor ve Samsunspor yer alıyor.

Son iki haftada galibiyete hasret kalan Denizlispor geçen hafta sahasında konuk ettiği lider Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak çok önemli bir puanı hanesine yazdırmayı başardı. Samsunspor ise deplasmanda Eskişehirspor'a 5-0 kaybederek bir anda kendisini küme düşme hattında buldu. İki takım arasında ligin ilk yarısında Denizli'de oynanan karşılaşma da 0-0 sona ermişti.

Denizlispor Kalan Maçlar

Samsunspor (D)

Gaziantepspor

Boluspor (D)

Samsunspor - Denizlispor

Stat: Samsun 19 Mayıs

Tarih: 22 Nisan Pazar

Saat: 13.00

Yayın: beIN Sports Max 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.