Denizlispor'da Kritik Günler

Denizlispor'da Kritik Günler

Spor Toto 1. Lig'de henüz Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyememiş olan Denizlispor, 17 Eylül'e dek 1 milyon 240 bin TL tutarındaki kesinleşen eski borcunu kapatarak 3 puan silme cezasından kurtulmayı istiyor.

A+A-

Yeşil siyahlı takımın yöneticileri, lisans ile alakalı dün eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan liderliğinde toplantı yapmıştı. Toplantı sonrasında şehrin önde gelen işadamlarının da destek olacakları belirtilmişti.

Yönetimin bunun yanında alacaklı olan eski futbolcu, antrenör ve kulüp görevlileri ile tek tek görüşeceği ifade edildi.

20 Eylül Son Gün

Geçtiğimiz yıl kulüp lisansını son anda yenileyerek puan silme cezasından kurtulmuş olan Denizlispor'un bu sene de şehrin desteği ile lisansı alması bekleniyor. TFF, Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig'de belirlenmiş olan mali, sportif, altyapı ve hukuki kriterleri yerine getirmeyerek sezon öncesi lisansını yenilememiş olan kulüplerin 3 puanlar siliyor. Bunun yanında 20 Eylül'deki olağanüstü kongreye odaklanmış olan Denizlispor'da ülkesine izne giderek 4 gün geç dönmüş olan kaleci Stachowiak'tan rapor alınacak.

Denizlispor’da Eskilehirspor maçı hazırlıkları da devam ediyor. Pazar günü oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Horoz’lar son maçta alınan 4-0’lık yenilgiyi de bu maç ile unutturup ileriki maçlara daha umutla bakmak istiyor.  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.