Denizli'yi Tepeden Seyredeceksiniz...

Denizli'yi Tepeden Seyredeceksiniz...

Denizli'yi Tepeden Seyredeceksiniz...

A+A-

ATS Sevindik İş Merkezi, Denizli’nin sevindik bölgesinde konumlanan 35000m2 inşaat alanı ile bulunduğu bölgenin en yüksek binası olma Özelliğine sahip, fark yaratan çok amaçlı proje, Merkeze, sanayi Bölgesine, havalimanına yakınlığıyla öne çıkan ATS Sevindik İş Merkezi, İçerisinde bulunan iş yerleri, otel restoran, konferans ve toplantı Salonları gibi çok amaçlı mekanları ile çevresinin değerini artıracak, özgün mimarisiyle fark yaratacak.

ATS Sevindik İş Merkezi’nde alanları 1100m2 ile 1650m2arasında değişen 3’er katlı 19 adat iş yeri bulunuyor. Merdiven ve yük asansörleri ile katları Birbirine bağlı iş yerlerinin yapısı eşsiz bir fonksiyonellik sunacak.

 2. katta ise 2’si 1685 m2, 1136m2 ve 942 m2’lik 4adet konferans, toplantı, Eğitim, konser ve düğün salonları gibi çok amaçlı mekanlar yer alıyor. Bu salonların şeffaf, açılıp kapanabilir çatıları ferah ve aydınlık bir ortam Oluşturacak.

3. kat ile birlikte ATS Sevindik İş Merkezi’nin otel bölümü başlıyor. Zemin kattan kendine ait asansörler ile ulaşılan otelin ilk katında Lobi ile beraber yemek, oturma ve tv salonları bulunuyor. Otel, 36 süit, 8 standart toplam 44 odadan oluşuyor.

ATS SEVİNDİK İş Merkezi’nin şehrin tamamına hakim olabileceksiniz 65, metredeki en yüksek noktasında bulunan 120 kişilik restoran, Misafirlerini panoramik şehir manzarası eşliğinde ağırlayacak.

Proje hem Denizli’de yaşayanlara hem Denizli’ye iş ya da turistlik amaçla gelen konuklara ayrıcalıklar sunuyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.