Denizli'den Yakalama Emri Vardı

Denizli'den Yakalama Emri Vardı

Türkiye genelinde FETÖ operasyonları devam ederken Denizli’den yakalama emri olduğu ifade edilen 2 kişinin Balıkesir’de yakalandığı öğrenildi.

A+A-

Olağanüstü Hal kalkmış olsa devlet içinde ve dışında tehdit oluşturan yapılar ile aynı kararlılıkla mücadeleler devam ediyor. Bir taraftan kahraman Türk askeri bölücü örgüt PKK ile mücadele ederken diğer taraftan da 15 Temmuz’dan beri FETÖ terör örgütü ile mücadele sürmekte.

FETÖ terör örgütü soruşturması çerçevesinde Denizli 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yakalama emri olan 2 FETÖ üyesi Balıkesir ilinde yakalandı.

3 Zanlı Gözaltına Alındı

Alınan bilgiye göre, Ankara ve Kütahya başsavcılıkları tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne karşı devam ettirilen soruşturmalar çerçevesinde gözaltı alınması talimatı olan 3 FETÖ zanlısından R.Ö., polis ekipleri tarafından Balıkesir’de yakalandı ve gözaltına alındı.

Aranan zanlılardan M.A.B’nin daha evvel polisler ekipleri tarafından yakalandığı ve tutuklu olduğu belirlendi. Hakkında Denizli 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yakalama emri olan T.G. ise Karesi İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip teslim oldu.  Adli makamlara gönderilen T.G. adli denetim koşulu ile serbest kaldı. K. Z. İsimli diğer şüphelinin ise tutuklanıp cezaevine gönderildiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.