Denizli'de Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?

Denizli'de Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Denizli'de Ramazan Bayramı'nda hava durumu raporları belli oldu.

A+A-

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; Ramazan Bayramı süresince Güneydoğu kesimler dışında kalan bölgelerimizin tamamında gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren yağışla birlikte azalarak mevsim normallerine ineceği ifade edildi.

Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri ile Denizli, Afyonkarahisar, Muğla ile Ordu'nun iç kesimleri, Niğde, Kayseri, Sivas ve Tokat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Denizli Hava Durumu

Denizli'de bayramın ilk gününde 15 Haziran Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlara görülecek ve hava sıcaklığı 32 derece olacak. Bayramın 2. ve 3. gününde de Denizli'de gök gürültülü ve sağanak yağışlar devam edecek.

15 Haziran Cuma - Gök gürültülü sağanak yağış

16 Haziran Cumartesi - Gök gürültülü sağanak yağış

17 Haziran Pazar - Gök gürültülü sağanak yağış

Denizli Hava Durumu 15 Haziran

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.