DENİB Akademiden Mükemmel Eğitimler

DENİB Akademiden Mükemmel Eğitimler

DENİB Akademide Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Teknikleri ve Marka Olmanın Dayanılmaz Hafifliği Programı yapıldı.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği'nin eğitim faaliyetlerini sürdüren DENİB Akademide, 7 - 8 Ağustos 2018’de “Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi”, 9 Ağustos 2018’deyse, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Uşak’ta “Harekete Geç! Marka Olmanın Dayanılmaz Hafifliği Söyleyişi Programı” yapıldı.

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda yapılmış olan “Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi”nde, Evrensel Pazarlama Bölüm Başkanı ve bunun yanında Rönesans Değişim ve Yönetişim Bilimleri Enstitüsü yetkilisi Ceyhun Yeşilşerit tarafından; beklentiler, farkındalıklar, küreselleşme, yaygınlaşan teknoloji, uluslararası rekabetçilikte stratejiler, riskler, hedef pazar seçimi, pazar araştırması, stratejik kararı almak için temel bilgiler, ürün ve marka araştırması ile alakalı konular sunulurken, eğitime katılımda bulunan firmalarının üretim ve satış süreçleri ile alakalı değişik araştırmalar yapıldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda yapılan “Marka Olmanın Dayanılmaz Hafifliği Söyleyişi Programı”ndaysa; marka olmanın gerekliliği, katma değerin farkı, markaların fonksiyonları, marka olma süreci, marka kişiliğini meydana getirme ve kurumsal kimlik ile alakalı konularda katılımcılar ile beraber söyleşi yapıldı.

Eğitimler Sürüyor

DENİB AKADEMİ eğitimleri tüm hızla devam ediyor. 4 Eylül 2018 tarihinde “ Dijital Liderlik Eğitimi ” ile DENİB Akademi eğitimleri sürecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.