Daha Temiz Bir Acıpayam İçin

Daha Temiz Bir Acıpayam İçin

Acıpayam Belediyesince ilçenin bazı yerlerine ayaklı çöp kutularından bırakıldı.

A+A-

Acıpayam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce ilçesinin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası montelenmeye başlandı ve bu uygulama çok takdir topladı.

 


Daha temiz bir Acıpayam  için gece gündüz demeden çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm mahalleleri sokak sokak dolaşıp çöplerin toplanmasından başka yeni çöp konteynerları ve sallama kovalar montelemeye başladı.

 

Belli Yerlere Çöp Kutusu

 

Amaçlarının daha temiz bir Acıpayam olduğunu ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eskiyen kutuların sökülüp yenileri ile değiştirilirken, bir taraftan da yeni çöp kovalarının monte edildiğini, belirli aralıklar ile yerleştirilmiş olan kovaların caddelerin temizliğine ayrı bir önem kattığını, kaldırımlara vidalar ile sabitlenen kutuların içerisinde birikmiş olan çöplerin, gün içinde sık sık boşaltılıp, toplama merkezine taşındığını, vatandaşların temizlik ile alakalı kendisine düşen görevleri yapması gerektiği, herkes evinin önünü temiz tutması gerektiğini,  aynı titizliğin dış çevreye de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.