Çukur 7 Ocak var mı neden yok? Çukur 49. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Çukur 7 Ocak var mı neden yok? Çukur 49. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 49. yeni bölümü hakkında açıklama geldi. Çukur 49. bölümü 7 Ocak var mı? Çukur 49. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Çukur bitti mi neden yok?

A+A-

Çukur 49. bölümü bugün 7 Ocak var mı? Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 49. yeni bölümü hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Çukur 49. bölümü bugün yayınlanacak mı?

 

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in oynadığı Çukur'un 48. son bölümünde Yamaç Koçovalı vurulmuştu. Peki Yamaç Koçovalı ölecek mi? Çukur'un 49. yeni bölümünün bugün 7 Ocak Pazartesi gününde Show TV ekranlarında yayınlanmayacağı ifade edildi.

 

Çukur Son Bölümünde Neler Yaşandı?

 

‘Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.

 

Çukur dizisinin 49. yeni bölüm fragmanının bu hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.