Çardak Havalimanı'nda soğuk eziyet!

Çardak Havalimanı'nda soğuk eziyet!

Denizli Çardak Havalimanı'nda hizmet veren taksicilerin bağlı bulunduğu Pamukkale Taksiciler Kooperatifi ile olan sözleşmesi DHMİ tarafından 'dolmuş taksi' hizmeti verdikleri gerekçesiyle feshedildi. Yolcular bu yüzden taksicilerin girişinin yasaklandığı

A+A-

Denizli Çardak Havalimanı'nda hizmet veren taksicilerin bağlı bulunduğu Pamukkale Taksiciler Kooperatifi ile olan sözleşmesi DHMİ tarafından 'dolmuş taksi' hizmeti verdikleri gerekçesiyle feshedildi. Yolcular bu yüzden taksicilerin girişinin yasaklandığı havaalanının dışına kadar yürüyerek geliyorlar.

 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Denizli kent merkezine 65 kilometre mesafede bulunan Çardak Havalimanı’ndaki yolculara hizmet veren Pamukkale Taksiciler Kooperatifi ile olan sözleşmesini, ‘dolmuş taksi’ gibi yolcu taşıdıkları gerekçesiyle geçen Eylül ayında feshetmişti. Buradaki durağa bağlı taksicilerin havalimanının içinden yolcu almaları ise tamamen yasaklandı.

 

Havaalanına gelen ve taksi kullanmak isteyen vatandaşlar, yaklaşık 500 metre yürüyerek, içeri giremedikleri için havaalanı girişinde bekleyen taksiye ancak binebiliyor.

 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci açıklamasında, "Bu anlaşmazlık yüzünden vatandaşlarımız soğuk aylarda eziyet çekiyor. Ciddi anlamda şikayetler alıyoruz. Burası her zaman bir sanayi şehridir. Bu durumda kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaya hakkı yoktur." dedi.

 

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği  Başkanı Okan Konyalıoğlu, "Havalimanı ile şehir merkezi arasında yaşanan sorunun hala çözülememiş olması vatandaşlarımızı zor durumda bırakmaktadır. Bu yüzden insanlar mağdur olmaktadır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.