Cani koca önce eşine sonra kendi kafasına sıktı!

Cani koca önce eşine sonra kendi kafasına sıktı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evden gelen silah sesleri sonrasında cani kocanın önce eşini av tüfeği ile öldürdüğü sonra da kendi kafasına sıktığı belirlendi.

A+A-

Denizli'de gece saatlerinde yaşanan olayda önce eşini av tüfeği ile vuran cani koca kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşanan olayda gece saat 03.10 sıralarında 1939 Sokak'ta bir evden önce kavga sesleri gelmeye başladı. Kavganın kısa sürede büyümesi sonrasında iki el silah sesi duyuldu. Silah seslerinin duyulmasından sonra vatandaşlar durumu hemen emniyet ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri hemen evin kapı zilini çaldı. Kapı açılmayınca olay yerine intikal eden itfaiye tarafından eve girildi. Ve korkunç manzara ile karşılaşıldı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde karı kocanın hayatı kaybettiği belirlendi. Erol ve Ayşe Karahan'ın cansız bedenleri otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.