ÇalGarası Seriye Bağladı

ÇalGarası Seriye Bağladı

Denizli Süper Amatör Küme’de liderliğini sürdüren Çal Belediyespor, son 5 maçta attığı 24 gol ile 17 puan topladı.

A+A-

Konu ile alakalı konuşan Teknik Direktör Aydın Yalabık, sistemin oturduğunu, ideal kadronun oluştuğunu ve şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını ifade etti.

Yakın Takipçiye 7 Gol

Hafta sonu sahasında, yakın takipçilerinden Dokuz Kavaklarspor’u 7-1’lik net bir skor ile mağlup eden Çal Garası, puanını 17’ye çıkardı. Sezona sarayköyspor ve Bağbaşı Zeytinköyspor beraberlikleriyle başlayan lider, peş peşe Akhanspor’u 4-0, Buldanspor’u 4-0, Nikferspor’u 5-1, Çamelispor’u 4-0 ve son olarak Dokuzkavaklarspor’u 7-1 yenmeyi bildi.

Farklı Dokuzkavaklar galibiyetini, Başkan Adnan Tatar’ın eşi Arzu Tatar’a doğum günü hediyesi veren Çal Belediyespor teknik heyet ve futbolcuları maçın ardından Belediye Başkanı Fethi Akcan’da tebrik etti. Teknik patron Aydın Yalabık, sezon başında talihsizliklerden dolayı 4 puan kaybettiklerini, takımın sistemi oturduğunu, ideal kadrosunun bulunduğunu, yollarının açıldığını, oynadıkları maçların kendilerine keyif verdiğini, devre arasına 6 maçın kaldığını, hedeflerinin kalan maçların tamamını kazanarak, liderliği perçinlemek olduğunu, kendilerinin şampiyonluktan başka bir düşüncelerinin olmadığını, hafta sonu sahalarında Yeşilköyspor’u da yenip yollarına devam edeceklerini ifade etti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.