Büyükşehir'den Bir Havuz Daha

Büyükşehir'den Bir Havuz Daha

Büyükşehir'den Bir Havuz Daha

A+A-

Büyükşehir bir yüzme havuzunu daha tamamladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de tamamlandı. Karahasanlı-Çakmak Kapalı yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Acıpayam'ın ardından tamamlanan 4. kapalı yüzme havuzu oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı, kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacak yüzme havuzundan biri olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı. Fiziki yapısı tamamlanan, peyzaj işlemlerinin kısa süre sonra sona ereceği Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi toplam 3835 metrekare kapalı alana kuruldu. Bodrum ve zemin kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet havuz olacağı belirtildi. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odalarının da bulunduğu ifade edildi.

 

Tüm bölgeye hizmet verecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, peyzaj düzenlemesi yapılan tesisin kısa süre sonra hizmete gireceğini belirterek, kapalı yüzme havuzunun sadece Karahasanlı’ya değil bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Uzun yıllar Denizli'ye hizmet veren Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nun ardından İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Acıpayam'ın ardından tamamlanan 4. kapalı yüzme havuzumuz oldu. Denizlimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

"Denizli’de yüzme bilmeyen kalmayacak"

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şükürler olsun, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Denizli’de yüzme

bilmeyen kalmayacak. Bu tesis sadece Karahasanlı ve Çakmak'a değil, tüm bölgeye hitap edecek. Hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve her yaştan vatandaşımıza yüzme havuzlarımızda ücretsiz spor kursları vereceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.