Büyükelçi Christian Berger Denizli’ye Geliyor

Büyükelçi Christian Berger Denizli’ye Geliyor

AB’nin Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in 17 Eylül Pazartesi Günü Denizli iline geleceği öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre AB’nin Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in 17 Eylül Pazartesi Günü Denizli’ye gelecek. Berger’in programının sabah sularında Pamukkale Üniversitesi’nde başlayacağı ifade edildi. 09.30 – 10.45 arasında Pamukkale Üniversitesi "Erasmus + Programı ve AB - Türkiye ilişkileri üstüne akademisyen ve öğrenciler ile Etkileşimli Tartışma" programına katılımda bulunacak olan Berger’in, burada bir de konuşma yapacağı dile getirildi.

Sergi Açılışı Yapacak

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyarette bulunacak olan Berger, Denizli Valiliği’nde Denizli Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından meydana getirilmiş olan “ AB Projeleri ” konulu Serginin açılışını yapacak.

Saat 15.00 – 16.30  arasında da Polisevinde organize edilecek olan " AB-Türkiye İlişkileri ve Türk İş Dünyasına olan Etkileri " konulu konferansına konuşmacı olarak katılacak olan AB’nin Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in programı böylece sonlancak. Burada yapılacak olan toplantıyı Oda başkanları ve üyeleri, Denizlili işadamları, akademisyenler, öğretmenler ve STK temsilcilerinin izleyeceği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.