Bunca Ekonomik Sorun Varken…

Bunca Ekonomik Sorun Varken…

Denizli’de festivallerin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce başka bir festivali değerlendiren Akishaber genel yayın yönetmeni Ahmet Özcan son yazısında yine bu noktaya değindi.

A+A-

Daha önce “ Dost Acı Söyler Başkanım” isimli yazısında festivallerde gördüğü eksiklikleri dostane bir yaklaşımla anlatan Özcan, “Bunca Ekonomik Sorun Varken...” isimli yazısında Çardak Belediyesi tarafından yapılacak olan festivali eleştirdi ve bu belediyenin de festival yapma yarışına girdiğini ifade etti.

Yazısında festivalin adeta “ benim başım kel mi ” der gibi yapıldığını ve ilçe halkına büyük paralara mal olduğunu ifade eden Özcan, festivalin, adeta “festival yaptı.” Densin diye yapıldığını dile getirdi ve bu ağır şartlarda ilçesinin parasının çar çur edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Akishaber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Özcan’ın “Bunca Ekonomik Sorun Varken” isimli makalesini okumak için TIKLAYINIZ.

Çardak belediyesi de festival yapma yarışına girdi. Benim başım kel mi der gibi. Daha önce de birkaç belediye ile ilgili yapmış olduğumuz gereksiz ve ilçe halkına büyük büyük paralarına mal olmuş festivallerden birisi de ne yazık ki Çardak ta da yapılacak.

Festivalin adı da ‘‘Çardak Hambat Türkmen-Yörük-Kafkas Kültürleri Festivali ’’ bizlere gelen proğramda yapılacak olan etkinlikler sadece festivalin adında var… Gerisi dostlar alış verişte görsün,Çardak belediyesi de festival yaptı densin diye, bu ağır ekonomik şartlarda ilçenin parasını çar çur etmeyin lütfen.

Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün yaptığı açıklamada : Son üç yıldır ülkemizde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler olacak.’’ Diyor. Geçen üç yılda olumsuzluklar vardı da bu sene yok mu ? Sayın başkan siz ilçe olarak Denizli’ye Denizli de Türkiye’ye bağlı bildiğim kadarıyla.

Şimdi bu ekonomik sorunlar varken ve Sayın Cumhurbaşkanı ile Hazineden sorumlu bakan her gün televizyonlarda gazetelerde tasarruf yapılacak, öncelikli hizmetler dışında kısıtlamaya giderken bu festival da nereden çıktı acaba ? Ekonomik paketler arka arkaya açıklanırken Festivale harcayacağınız o paraları ilçenin bir ihtiyacını görseniz olmaz mı acaba ? Yoksa benim diğer belediyelerden neyim eksik benim başım kel mi veya yaşadığım şu son aylarda Çardak halkını birazcık olsun eğlendireyim sonra da gideyim mi dediniz ?

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.